Upphandlingen är nu klar för Kanisbackens camping och restaurang

Johan Dahlqvist, kommunalstyrelsens ordförande, Johan Håll och Ken Hick från EXP Norrland.

Avtalet är nu påskrivet, och från och med 22 oktober kommer EXP Norrland att ta över driften av Kanisbackens camping och restaurang. Samarbetet sträcker sig över fyra år, med möjlighet till förlängning, vilket ger förutsättningar för en långsiktig utveckling av Kanisbacken som en populär destination för både lokalbor och besökare.

– Vi ser fram emot att driva Kanisbackens camping och restaurang och utveckla området ytterligare. Vår ambition är att skapa en trivsam och inbjudande miljö där familjer och besökare kan njuta av allt Kanisbacken har att erbjuda, säger Johan Håll, EXP Norrland.

Johan Dahlqvist, kommunstyrelsens ordförande, är också nöjd med avtalet.
– Det här samarbetet med EXP Norrland ger oss trygghet och möjligheten att fortsätta utveckla Kanisbacken som en attraktiv och familjevänlig destination för framtiden, berättar Johan.

Kanisbacken
Kanisbacken är en familjevänlig och populär skidanläggning, som lockar medborgare och besökare. Anläggningen ägs och drivs av Älvsbyns kommun, och det nya samarbetet innebär att kommunen fortsätter att ha ansvar för anläggningen samtidigt som EXP Norrland tar över driften av restaurangen och campingen.